Сълза
Аз казвам ти, че те обичам,
но безразличие чете се в твоите очи
и сърцето като камък е студено,
а думите ти пронизват ме със стрели.
Аз казвам ти, че те обичам,
а ти все тъй студен и твърд като скала,
нима си толкова коравосърдечен,
нима думите ти са били една лъжа.
Аз казвам ти, че те обичам,
а ти крещиш отново да мълча,
любовта ми била ти безразлична,
аз знам, за теб е миг от вечността.
Аз казвам ти, че те обичам
и болка пареща изгаря моите гърди.
Сълзи по бузите се стичат нощем
и душата все така ранена си тъжи.
© Нели Todos los derechos reservados