Dec 21, 2008, 10:40 AM

Сълза 

  Poetry » Love
980 0 2

                    Сълза

 

Аз казвам ти, че те обичам,
но безразличие чете се в твоите очи
и сърцето като камък е студено,
а думите ти пронизват ме със стрели.

Аз казвам ти, че те обичам,
а ти все тъй студен и твърд като скала,
нима си толкова коравосърдечен,
нима думите ти са били една лъжа.

Аз казвам ти, че те обичам,
а ти крещиш отново да мълча,
любовта ми била ти безразлична,
аз знам, за теб е миг от вечността.

Аз казвам ти, че те обичам
и болка пареща изгаря моите гърди.
Сълзи по бузите се стичат нощем
и душата все така ранена си тъжи.


 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • като мен само,че аз не исках той да разбере ама все ще се намери някой...хубав стих!В такъв случай трябва просто да продължиш напред.Знам,че е тежко!Но ако трябва да се доверя на старите клишета ще ти кажа,че времето помага!
  • Добре дошла и успех!!!Пиши и вярвай!!!
Random works
: ??:??