7 may 2011, 21:46

Сълза 

  Poesía » Otra
1056 1 6

Всички
в онова къде блестù -
на нежната бреза -

се взряха...

 

 

Бисер ли е - или стъкълцè блестящо? -
чудеха се те...

Така

 


и не разбраха...

Това бе -


твоята  сълза,

 

 

Сърце!!!...

 

Онази,

 

дето трябваше

да те пречисти скрито...

 

А ти-

получи

 

аплодисменти -

 

за това...

© Кирил Бачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??