29 may 2008, 0:02

Сълза 

  Poesía
596 0 3

Сълзата пада по лицето,
откъснала се от сърцето,
събрала болката опасна,
разкъсала душата бясно!

Тъй нежна мила и прекрасна,
докосва устните ми страстно,
усещам я на вкус солена,
но вместо топла е студена...

След нея пада втора, трета
и казват - съм била превзета!
Не зная, може да са прави,
но болката не ще престане!

© Десислава Живкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??