29.05.2008 г., 0:02 ч.

Сълза 

  Поезия
593 0 3

Сълзата пада по лицето,
откъснала се от сърцето,
събрала болката опасна,
разкъсала душата бясно!

Тъй нежна мила и прекрасна,
докосва устните ми страстно,
усещам я на вкус солена,
но вместо топла е студена...

След нея пада втора, трета
и казват - съм била превзета!
Не зная, може да са прави,
но болката не ще престане!

© Десислава Живкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??