8 jun 2006, 7:22

^СъЛзА нА лЮбОвТа^ 

  Poesía
1126 0 4
Една сълза отроних от душата,
една сълза потъна в Земята!
Една сълза, защото те Обичах,
изплаках и в любов се вричах!

Сълзата, що е обич спотаила,
дари Земята с могъща сила!
Вземи тази роза - прегърни я!
До твоето сърце носи я!

Ще мине време, Розата ще тлее,
ще стане пепел, прах и спомен!
Вземи праха на розата красива!
Обичай я, макар, че не е жива!

Пръсни праха й по Земята,
където си отиде и сълзата!
Помни: Земята е голяма,
обича те, когато мен ме няма

...Защото те обичам
и в нашата ЛЮБОВ СЕ ВРИЧАМ!!!...


                                                         Посветено на С.В. (Благодаря ти!)

© Теодора Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??