25 ene 2011, 20:10

Сълза след сълза 

  Poesía » De amor
606 0 0

Колко е красива с теб нощта,

но защото те няма до мен сега.
Да те гушкам сладко-сладко.
Да усещам как бие сърцето ти.
Да допра устни до твоите.
А роня сам сълза след сълза в нощта

за твоята невинна красота.

© Бисер Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??