10 abr 2007, 2:17

Сълзи 

  Poesía
776 0 0
Съзли, изплакани в нощта.
Толкова красиви и така горчиви.
Сълзи, изпълнени с тъга.
За пореден път се стичат мълчаливи.

Сълзи! Едно момиче в мрака.
Толкова е мъчно и така боли.
Изпищява в тишината сврака.
Но така е писано, нали?

Сълзи очите й да пълнят.
Сълзи, в обърканите скучни дни.
Сълзи в съня й да се вмъкват.
Сълзи, от ярост безпощадни.

© Елена Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??