16 nov 2016, 12:38

Сълзи 

  Poesía » De amor
539 2 11

               "Сълзите са думи, които сърцето

                не може да изрече" 

 

Небето в мъгли. 

Очите в сълзи –

неизречени думи, 

стаени дълбоко в сърцето. 

 

Събра ги морето. 

Изпрати вълна –

да блъска, да удря брега. 

Отговор търси, 

на неми въпроси! 

 

На любовта в стъпките боси

да намери крила, да изпълзи, 

да отшуми болката в небето, 

да изпразни сърцето! 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??