"Сълзите са думи, които сърцето
не може да изрече"
Небето в мъгли.
Очите в сълзи –
неизречени думи,
стаени дълбоко в сърцето.
Събра ги морето.
Изпрати вълна –
да блъска, да удря брега.
Отговор търси,
на неми въпроси!
На любовта в стъпките боси
да намери крила, да изпълзи,
да отшуми болката в небето,
да изпразни сърцето!
© Василка Ябанджиева Все права защищены