7 abr 2011, 20:01

Сълзи и кръв 

  Poesía » Filosófica
381 0 0
"Сълзи и кръв"


Сълзи и кръв -
сами във мрака,
сълзи и кръв -
река!


Сълзи и кръв
са две сестри,
поток от огън,
душата който плаши и диви.
Сълзи и кръв
сред прах на векове и ери,
сълзи и кръв, и кръв, и кръв, и кръв...

 

*                       *                      *

Засъхва малката сълза.
Кръвта потича.
Тъй сама...

© Задгробник Евотош Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??