7.04.2011 г., 20:01 ч.

Сълзи и кръв 

  Поезия » Философска
380 0 0
"Сълзи и кръв"


Сълзи и кръв -
сами във мрака,
сълзи и кръв -
река!


Сълзи и кръв
са две сестри,
поток от огън,
душата който плаши и диви.
Сълзи и кръв
сред прах на векове и ери,
сълзи и кръв, и кръв, и кръв, и кръв...

 

*                       *                      *

Засъхва малката сълза.
Кръвта потича.
Тъй сама...

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??