28 ago 2011, 8:17

Сълзи и вино 

  Poesía » De amor
427 0 0

       Сълзи и вино

 

Когато слънцето към нас пътува

и луната бавно избледнее.

Ръката несъзнателно те търси,

уви, любимият ми глас не пее.

 

Когато събуди ме зората,

на пейката любима присядам.

В тълпата пъстра теб търся

и спомени мили пресявам.

 

Когато слънцето се скрие,

в мъжа плаче малкото дете.

Облаци, звездите наши скрили,

сълзи и вино като море.

© Пепа Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??