14 abr 2009, 7:18

Сълзи от радост 

  Poesía » De amor
1623 0 0

Сълзи от радост, сълзи от щастие.

Неизплакани, таени вътре в мен.

Сълзи от радост, сълзи от щастие.

Те чакаха го този ден.

 

А сляп съм бил за любовта ти.

Всичкото на този свят, инак толкова студен.

И сляп съм бил за нежността ти.

Онова, което ми е нужно всеки ден.

 

Сега прогледнал с грейнали очи,

звездици греещи в небето,

аз виждам твоите звезди,

пламтящи ярко на лицето.

 

Те искрят с любов и радост,

щастие даряват, нежност.

Съзвездие сме ние във нощта,

блещукащо до бялата луна.

© Николай Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??