31 oct 2008, 22:26

Сълзи в очите - от Мари Горанов 

  Poesía » De amor
754 0 0
 

Сълзи в очите - от Мари Горанов

 

 

Сълзи напират в очите

и твоят облик е причина за това,

а бляновете в мен не спират,

да те жадувам аз не мога да се спра!

 

Кошмарни станаха ми дните

тогаз, когато скъса мойта страст,

а болката, която в мене ти остави,

не се лекува, туй го зная аз!

 

Не мога аз да спра да мисля

за миналата  наша страст

и да затворя си очите никога не мога,

защото все в теб се взирам аз!

 

Гледам и блуждая в тая синева

и виждам само твоята усмивка,

да избледнее  все се моля ден и час,

но сякаш все по-силно те мечтая!

 

Иди си, викам с пълен глас,

но ехото те връща хилядократно,

ох, как мечтая с туй да се преборя аз,

но то оказа се, че не е в мойта власт!

 

В богинята на сънищата се превърна ти

и караш ме да страдам в таз самозабрава,

но туй било ми е съдбата

и с тази своя орис аз ще си умра!

 

Царице моя, ти върни се,

крещя след теб с пълен глас,

ала безмълвна си стоиш ти там в мечтите

и изпразни до предел ти моята душа!

 

Живот без страст и без мечти живея,

защото в теб се влюбих аз,

сълзи напират в очите

и твоят облик е причина за това!

© Мариан Горанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??