28 nov 2007, 22:59

Сълзи във здрача 

  Poesía » De amor
676 0 1

В твоите думи аз вярвах,
за твойте целувки копнях,
пръсти в косите прокарвах,
но явно било е грях...

 

Ти в ден неочакван замина,
остави сърцето само,
но то не ще те проклина
с теб е щастливо било.

 

Аз знам, че далеч си от мене
и вътре сърцето кърви,
но свърши се нашето време,
липсваш ми много, помни.

 

Ти остави ме да плача,
не поглеждай в очите,
ще бъда сама в здрача,
нека се стичат сълзите...

© Теодора Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Ти остави ме да плача,
    не поглеждай в очите,
    ще бъда сама в здрача,
    нека се стичат сълзите..." - Няма да си сама!!!

    Много тъжен стих...
    Поздрав!6+
Propuestas
: ??:??