15 may 2018, 15:23

Сълзи за тебе не намерих 

  Poesía » De amor
433 1 1

Нищо от тебе не остана,
даже огъня отдавна не гори.
Да си сама, това ти се полага -
да те обичам пак не ме моли!

 

Да мразя знам не ми отива,
но да обичам все ще ми тежи.
Сърцето ми, то бавно си умира -
ще го видиш в тъжните очи!

 

Но аз ще се изправя, знаеш.
Дори години да ми коства.
В другите все мен ще търсиш -
сълза за тебе няма да пролея!

 

А утре някой все ще ти напомни,
че като мен такива са малцина.
Сълзи за тебе не намерих -
само ти ще лееш аз когато си замина!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Приятно и да те видя Кала,Приятелю и стиха ти много ми хареса станал си по мъдър и олегнал за което те поздравявам !До нови!!!
Propuestas
: ??:??