Нека няма притежание,
да се будим от любов
и да бъдем утеха
за смисъла на всичко...
нека да сме толкова хубави,
че тъгата да е някакъв остров,
думите - само посока,
вярата - само врабче,
болката - само спомен,
да сме добро...
само че
ми липсваш...
© Йоана Todos los derechos reservados
Поздравления!