17 ago 2010, 1:08

Сълзите на дявола 

  Poesía » De amor
1203 0 1

Душата ми отдавна ме напусна,

отнесе с нея болката и радостта.

Любов, тъга и слабости пропусках,

изтрих сълзите си и тебе в паметта.

 

И тръгнах да намеря портите на ада,

защото рай за мен не съществува.

Мечтаех си да изгоря на клада

остатъка от всяко чувство.

 

По пътя срещах живи хора -

те плачеха от радост и от мъка.

А аз като дявол с тях се борех -

не исках да събуждат в мен човека.

 

Прозрачен студ и самота

се настаниха в празното ми тяло.

Ранявах другите с хладнота,

а в мен сърцето беше спряло.

 

Но ти погледна в моите очи

и не видя душата ми на демон...

От болка и любов изгарящи сълзи -

откри дълбоко скрити в мене.

© Ира Милова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах...
    "Мечтаех си да изгоря на клада
    остатъка от всяко чувство."


Propuestas
: ??:??