1 nov 2019, 21:02

Сълзите останаха в тълпата 

  Poesía » Verso libre
384 0 0

Тръгнах сама сред тълпата

и тълпата в мен се прибра,

и застинаха всички

в унес за случващо се,

и почувствах, че слях се и аз.

 

Друг път с теб се движехме двете.

И на място захвърлихме целия плач.

Остана.Без да забележат,

се престорихме на деца в тяхната игра.

 

И вървяхме, пречупили себе си,

а другите - изградени чрез нас.

Колко парещи погледи,

скрили навярно ранени сърца!

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??