24 feb 2018, 19:30

Съмнение 

  Poesía » De amor
592 0 2

Дали оглавника си слагаш

да не виждаш, като пони?

Гоня ли те, че ми бягаш?

Бягам ли ти – да ме гониш?

 

Белезниците ли стягаш, 

да мируваш, като пони?

Аз не гоня– ти ми бягаш!

Аз не бягам– ти не гониш!

 

Дали си повода обтягаш

да препускаш, като пони?

Ако гоня- де ще бягаш?

Ще ли бягам, ако гониш?!

© Донка Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??