Дали оглавника си слагаш
да не виждаш, като пони?
Гоня ли те, че ми бягаш?
Бягам ли ти – да ме гониш?
Белезниците ли стягаш,
да мируваш, като пони?
Аз не гоня– ти ми бягаш!
Аз не бягам– ти не гониш!
Дали си повода обтягаш
да препускаш, като пони?
Ако гоня- де ще бягаш?
Ще ли бягам, ако гониш?!
© Донка Колева All rights reserved.