Съмнения
изпълват ме отвътре.
Съмнявам се
във себе си дори.
Съмнения -
отказвам ги от утре.
Но съмнявам се,
че пак ще ме боли.
Съмнения - така безсмислени падения,
в признание - истината пак прозира в нови сътворения.
Признания,
прошепнати от устни.
Признавам си,
съмненията измъчват.
Признания
за теб и мене - земетръсни.
И казвам пак
съмненията завинаги от себе си отлъчвам!
© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados