2 ene 2007, 16:37

Сън 

  Poesía
1043 0 5
Преди да заспиш 
остави вратата отключена за мен.
Аз ще дойда, 
щом съня затвори уморените очи.
Тихичко до теб ще легна - 
с целувка мила ще те събудя.
Не питай нищо -
всички въпроси забрави.
Преди нощта да си отиде,
аз ще тръгна със мъглата.
На зазоряване
излез и по стъпките ми във росата
                                    ела при мен.


                                                                       4.Август.2006

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??