20 jul 2010, 13:56

Сън 

  Poesía » Otra
425 0 1

                                     Сън

Сънувах, че умирам.
Беше лесно, бързо.
...

А животът красив е,
но трудно се живее в тази красота.
...

В съня ми нощта цареше.
Студена.Черна.
А аз тичах към някаква врата.
...
Вратата дървена и мръсна беше.
И сякаш бе забита в някаква стена.
...
Когато до нея стигнах,
осъзнах се, че в някакъв квадрат съм,
а изходът е тази дървена врата.
...
Знаех аз едно - ще я отворя!
...
Отворих я и паднах право в настоящия
живот.
...
...
Сънувах, че умирам - а смъртта не беше нищо повече от стая с дървена врата...

© Дайдо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??