1 ago 2010, 19:23

Сън 

  Poesía » De amor
669 0 1

Събудих се разплакана.

Не помня от кога не си тук,

само знам, че те няма.

Пусто е. Вече си друг.

С друга къпеш се в морската пяна.

Спя. Сънувам корали.

Сънувам морския бриз.

Там, на плажа, бяхме заспали.

Не помниш ли? Виж...

Дишам. Насила все още съм жива.

В спомени се давя сама.

Отварям очи. Въздухът спира.

Къде ли е любовта? 

© Надежда Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??