3 feb 2004, 22:34

СЪН 

  Poesía
1598 1 1
СЪН

Опитваме ли се, назад да се обърнем

или пък, времето назад да върнем

или нощта, с омайна  топлина,

останала като мираж.....уви сама?

       Течащата река, назад не се завръща.

      вървящият керван, назад не се обръща.

       Изминалата нощ, красив сън си остава.

       Роди ли се денят, сънят се заличава.

© Пепа Деличева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Звучи по-скоро като песен, което определено не е минус. Като стихотворение не можах да го възприема, докато не си го изтананиках .
Propuestas
: ??:??