Опитваме ли се, назад да се обърнем
или пък, времето назад да върнем
или нощта, с омайна топлина,
останала като мираж.....уви сама?
Течащата река, назад не се завръща.
вървящият керван, назад не се обръща.
Изминалата нощ, красив сън си остава.
Роди ли се денят, сънят се заличава.
© Пепа Деличева All rights reserved.