4 mar 2008, 15:09

Сън 

  Poesía » De amor
673 0 2

Когато съня засънувам,

аз тебе във него ще видя,

макар да знам, че бленувам,

търсейки теб, през полята ще бродя...

 

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??