4.03.2008 г., 15:09 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
650 0 2

Когато съня засънувам,

аз тебе във него ще видя,

макар да знам, че бленувам,

търсейки теб, през полята ще бродя...

 

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??