Неосъществената мечта,
сън в ужасната реалност.
Жалък лъч светлина сега
къса мрачната баналност.
Щом заспя така в съня,
нова страница разгръщам,
заслепена със свята красота,
него пак в съня прегръщам.
Идва вече пак сутринта,
а сънят ми вeче е към края.
Ето, идва и реалността,
сън туй беше, вече зная!
© Госпожица Лулу Todos los derechos reservados