8 окт. 2011 г., 22:57

Сън 

  Поэзия » Любовная
409 0 1

Неосъществената мечта,

сън в ужасната реалност.

Жалък лъч светлина сега

къса мрачната баналност.

 

Щом заспя така в съня,

нова страница разгръщам,

заслепена със свята красота,

него пак в съня прегръщам.

 

Идва вече пак сутринта,

а сънят ми вeче е към края.

Ето, идва и реалността,

сън туй беше, вече зная! 

© Госпожица Лулу Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??