27 mar 2011, 23:01

Сън 

  Poesía » Otra
540 0 3

 

 

       Сънувах, че съм гиздаво момиче,

       с походка лека,

       с грейнало лице.

       В снагата на тополчица прилична,

       с вълнуващо момичешко

       сърце.

 

       И ти вървиш до мене в нощ безлунна,

       тъй млад -

       едва разлистено дръвче.

       Прегърна ме и нежно ме целуна,

       и каза,

       че си моето момче...

 

       Ах, сънища, ужасно закъснели!

       Когато целите сме побелели!

 

 

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??