17 mar 2016, 17:48

сън 

  Poesía
774 0 5

скъсяваш разстоянието

между дъхът ми и твоя

между мечтите ми и ръката ти

между мръсните ми мисли

и тялото ти

скъсяваш разстоянието

между устните ни

а после се събуждам...

© Кати Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??