10 ago 2016, 16:14

Сън 

  Poesía » De amor
380 0 4

​Сънувам, че с теб на брега

гоним щастливи мечтите, 

а утрото нежно и топло 

сбъдва копнежи в очите. 

 

И стискаш силно ръката ми. 

С плахост лицето ми галиш. 

От обич разливам се цяла

и слаба съм... когато ме париш.

© Ellie Jordanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??