Aug 10, 2016, 4:14 PM

Сън 

  Poetry » Love
373 0 4

​Сънувам, че с теб на брега

гоним щастливи мечтите, 

а утрото нежно и топло 

сбъдва копнежи в очите. 

 

И стискаш силно ръката ми. 

С плахост лицето ми галиш. 

От обич разливам се цяла

и слаба съм... когато ме париш.

© Ellie Jordanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??