22 mar 2006, 21:07

СЪН 

  Poesía
766 0 7

              СЪН

Ти идваш тихо в моя сън
лекичко почукваш на вратата
и само нощна птица там навън
крещи самотна в тъмнината.

Аз бавно се измъквам от леглото
и тръгвам с теб - къде не знам;
политам сред звездите и луната ,
защото знам че ти си там.

И двамата потъваме в забрава
и бродим цяла нощ навън,
но знай че да запомним трябва-
това е само хубав сън!

© Мими Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??