24 dic 2023, 18:31  

Сън 

  Poesía » De amor
157 0 2

 

 

Въртя се в кръг, изгубих пътя си към теб

не мога да намеря стъпките на плажа

Измиват ги вълните всеки ден

И само спомена за тебе галя.

 

Не ме забравяй, моля те недей

Самотно е сърцето ми без теб

Дъжда навън не спира да се лей

И цялата земя е в лед.

 

Не ме забравяй, нищо, че болят

Постъпките ми, зная, не е лесно

И въпреки, че години ни делят

Все същите сме си, но побелели леко.

 

Вървя към теб в съня си, не те стигам

Сега е нощ, но следва ден

Главата бавно-бавно вдигам

И виждам слънцето изгряло в мен.

 

 

 

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Постъпите наистина много могат да болят. Хубаво е! Честита Коледа!
  • Най-хубаво е щом "виждам слънцето изгряло в мен". Така е, времето отмива годините, спомените са като мили срещи.
Propuestas
: ??:??