Въртя се в кръг, изгубих пътя си към теб
не мога да намеря стъпките на плажа
Измиват ги вълните всеки ден
И само спомена за тебе галя.
Не ме забравяй, моля те недей
Самотно е сърцето ми без теб
Дъжда навън не спира да се лей
И цялата земя е в лед.
Не ме забравяй, нищо, че болят
Постъпките ми, зная, не е лесно
И въпреки, че години ни делят
Все същите сме си, но побелели леко.
Вървя към теб в съня си, не те стигам
Сега е нощ, но следва ден
Главата бавно-бавно вдигам
И виждам слънцето изгряло в мен.
© Hristo Hristov Всички права запазени