Сън ли бяха чаровните нощи,
или тайнство незнайно на съдбата,
в магията на чувства взаимни
да трептят в радост сърцата?
Сън ли бяха клетвите горещи
любовта ни да е вечна, свята
или в чудните лунни нощи
друго решиха небесата?
Тъмна сянка премина сред нас,
незрима, безплътна, без глас...
Ще минат може би много дни,
да се разсеят на болката тъжните следи.
Сън ли бяха нашите нощи....?
© Мадлен Todos los derechos reservados