8 ago 2024, 9:01

Сън ли е? 

  Poesía » Otra
104 1 2

 

                                                  Сън ли е? Не зная

 

Тъмният прозорец                                                            В празната си стая                                     

   свети пак отворен…                                                      дъното дълбая                

       в черната ми стая.                                                  с нокти на ваятел.                

           В пълното на мрака                                         В пълното на мрака

                   с нокти на ваятел                                 в черната ми стая

                            дъното дълбая                       свети пак отворен

                                   в празната си стая.     тъмният прозорец.

                                                                                                                                

                                                      Сън ли е? Все тая!

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??