2 may 2007, 9:28

сън сънувах ... 

  Poesía
976 0 5
 

Сън сънувах, звездна песен,

с вятъра след тебе тичах.

С дъх на мед и огнен кестен

в празник с хляба на мечтите.


Топла,  нежна - сън сънувах,

а  бедрата ми  - огнища...

Твоя да съм  - нощ ще бъда,

прималял за мен да дишаш.


С тебе да съм всяка пролет,

в ябълка ще се превърна -

грях ще стана - миг отрова

в сънищата ще се върна...

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??