6 jul 2012, 9:54

Сън в дъждовна нощ 

  Poesía » De amor
686 1 15

Дъждът как обичам по мен да се стича,
да целува моето лице.
Аз съм малко момиче и пак те обичам,
а ти ме прегръщаш с ръце.
Под смокинята стара съм с роклята бяла
на пеперуди и полски цветя,
гледаш ме нежно и някак копнежно
галиш мойта ръка.
Дъждът как обичам, по стъклата се стича,
а аз в съня си летя.
С вятъра летен над житни полета
от високо гледам света.
В дъжда как обичам с тебе да тичам
с ръка във твойта ръка.
Пак съм твое момиче и пак те обичам,
но вече с побеляла коса.


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??