21 jun 2010, 0:57

Сън за двама... 

  Poesía » De amor
731 0 7

И ако в твоя сън

незнайно как и откъде се появя,

и неслучайно в твоя сън

случайно се усмихна...

Не се плаши,

ще те помилвам тихо.

Ще те целуна, а и ...

Няма да си тръгна.

Върху прозореца ще нарисувам

своето сърце.

Не се страхувай!

Не за лека нощ,

за сладък сън ще е ...

За сладък сън ще

помечтая само.

Светулчени са мислите ми

с тебe. И как е хубаво,

сънуваме ли двама!

А за събуждане часовникът

отново прозвъня...

Не ми се става...

Неее, не ми се става!

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??