Тъй нежно мисля аз за тебе,
не зная ти тъй мислиш ли за мене...
В съня ми ето пак те има,
ала времето сякаш тъй бързо си отива!
Ти живееш в мен все тъй хубава, красива,
не зная аз истинска ли си, или фалшива.
Пламъкът в сърцето все тъй силно той бушува,
не зная туй любов ли е, ил само тъй ми се струва.
И пак тъй мило те жадувам,
и не се преструвам, тайно аз копнея
да си до мен сега
и да те целувам.
И сякаш Бог тъй твърдо отредил е,
аз и ти тъй далече да стоиме!
Да те жадувам аз, тъй силно, нереално,
ала теб те няма...
... и чувствам силна болка в мене да уляга,
и чувам Дяволът как приканва ме към ада.
Без теб животът тъй безсмислен ми изглежда
и готов съм аз, без никаква надежда
да отлетя от този свят тъй зловещ,
‘щот без тебе чувствам се кат’ обикновена вещ.
Обичам те тъй силно, невъзможно,
и да живея аз без тебе би било твърде тежко, сложно.
Затуй аз пак ще ида малко да поспя
и ще се надявам ти пак да долетиш в съня....
Тъй нежно мисля аз за тебе,
не зная аз обаче,
ти тъй мислиш ли за мене...
© Ат Мо Todos los derechos reservados