20 ago 2008, 12:49

Сън за несънуване 

  Poesía » De amor
733 0 9

Сън за несънуване

 

Захапаха вълните залива,

със сянката на палма облечен.

Горчиш ми... сладко.

Не идвай неканен в съня ми!

От отминали трепети привлечен...

Че недовършените ни целувки

ще довършим... за кратко...

Устните след теб ухаят

на несбъднати любови...

Какво пък?! Нека, нека

е нощта страстно изкусителна!

Да запалим в нас пламъците нови...

За несъблечените женски дрехи

след мен край леглото ти

- тази вечер ще съм жертва изкупителна.

Сега какво ще пием?

В менюто мое съблазън има - специалитетът.

Първо останалите белези от рани

от мене и от тебе

да прикрием... И за нас -

по онази водка... но с утеха!

"Напитка от въздишки с много лед"

- да разтопя горещото си тяло!

И устните ти с вкус на мед

- с тях да отпия влажния ти поглед изцяло!

Номера си няма да ти дам...

А... роклята ми - вишнево-розова

от желания неистови...

Нима ще я съблечеш от мен без срам?!

Ех... най-вкусен е забраненият плод... Уви!

Но ти си минало (незабравимо)...

За съжаление!...

Не се завръщай в мислите ми нощем!

И си сън за несънуване. И си изкуственото ми

презрение... Не идвай пак...

за да не видиш как обичам те още!...

© Андреа Емилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??