7 nov 2012, 23:14

Сънчо и Кумчо Вълчо 

  Poesía » Para niños
619 0 2

Ей го, иде Сънчо 

да ти каже ,,Лека нощ'',

а пък Кумчо Вълчо 

спи във кош

и не може той да дойде,

да те изяде.

Мама ще те пази 

цяла нощ, дете!

 

© Цветозара Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??