7.11.2012 г., 23:14 ч.

Сънчо и Кумчо Вълчо 

  Поезия » За деца
621 0 2

Ей го, иде Сънчо 

да ти каже ,,Лека нощ'',

а пък Кумчо Вълчо 

спи във кош

и не може той да дойде,

да те изяде.

Мама ще те пази 

цяла нощ, дете!

 

© Цветозара Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??