Палавите очички,
с блясък хитър в зенички,
вечерта ги обори,
и надви ги умора...
Устнички се усмихват
и най-после притихват,
мигличките отплуват,
приказен сън сънуват...
Грейва мир на лицето,
Бог да пази детето!
© Дидислава Todos los derechos reservados