Aug 11, 2007, 3:57 PM

Сънчова песен 

  Poetry
733 0 6

Палавите очички,

с блясък хитър в зенички,

вечерта ги обори,

и надви ги умора...

Устнички се усмихват

и най-после притихват,

мигличките отплуват,

приказен сън сънуват...

Грейва мир на лицето,

Бог да пази детето!

© Дидислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??